Újra megnyíló pályázatok

Jelentős számban nyílhatnak meg az elmúlt években lezárult vagy felfüggesztett pályázatok is a meg nem valósítás miatt felszabadult forrásokból. A GINOP, KEHOP, MAHOP és VP programokban több pályázat még nyitva van, vagy hamarosan újra nyílik. 150 milliárdos kerettel folytatódik 2020-ban a sikeres Magyar Falu Program is, új célterületekkel és új pályázói körrel (civil szervezetek is pályázhatnak majd), várhatóan újraindul az Építőipari Pályázat és felhívások jelennek meg a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Programban is.

A sok kiírás között nem lesz egyszerű a kiigazodás, és itt is, mint mindig, az tud majd profitálni, aki időben rendelkezik a megfelelő információval.

A pályázati felhívások és útmutatók gyakran nem közérthetően, nagy terjedelemben kerülnek megfogalmazásra, a nem gyakorlott szem elveszik a 70-100 oldalas leírásokban. E-mailben küldött Napi Pályázati Értesítőink egyszerűsítve mutatják be a legfontosabb pályázati kiírásokat, elsősorban a “Ki, Mire, Mennyit és Mikor?” kérdésekre adnak választ. Természetesen az összefoglalók után elérhetővé tesszük a terjedelmes pályázati útmutatókat is.